NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Jakt på stulen bil tog slut genom prejning

På måndagskvällen jagade polisen en stulen bil genom Norrköping.

Biljakten gick bland annat på Ståthögavägen i hög fart och man ska ha gjort flera försök att få stopp på bilen. På Stockholmsvägen, mellan Sandbyhovsrondellen och Stockholmsrondellen, lyckades polisen få stopp på bilen genom att preja den. De fyra personer som färdades bilen kunde gripas. En av polisbilarna fick bärgas från platsen.

Under tiden som insatsen pågick var det stopp i trafiken

Uppdatering
Samtliga av de gripna visade sig vara under 18 år varför de släpptes och överlämnades till sina vårdnadshavare. Den 17-årige föraren misstänks för grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning och rattfylleri skriver Norrköping News.

Relaterade artiklar

Back to top button