NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Långa köer efter trebilskrock på E4

Det var vid 13.15-tiden på söndagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en trafikolycka på E4 mellan Norrköping och Linköping.I södergående och strax före Norsholmsbron var tre bilar inblandade i vad som beskrevs som en kökrock. Åtta personer uppgavs vara drabbade och enligt de första uppgifterna skulle en person blöda ur munnen och ha svårt att andas. Den skadade fick hjälp ut ur fordonet av räddningspersonalen och fördes sedan med ambulans sjukhus. Ytterligare en person ska ha fått föras till sjukhus.Olyckan orsakade totalstopp i södergående riktning med långa köer som följd. En timme efter larmet kunde man börja släppa på trafiken i en fil. Köerna började då vid trafikplats Lövstad.

Relaterade artiklar

Back to top button