NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Villaägare mötte inbrottstjuvar i huset

Det var klockan 09.39 på tisdagsförmiddagen som polisen larmades om ett pågående villainbrott i Pryssgården i Norrköping.Anmälaren hade mött två okända män som tagit sig in i villan genom ett fönster. Männen sprang ut ur huset och försvann från platsen springande. Flera polispatruller skickades till adressen och sökte i området efter de båda gärningsmännen utan resultat. Vissa fynd har dock gjorts, bland har polisen påträffat stöldgods som de misstänkta tros ha kastat ifrån sig under flykten från brottsplatsen.Polisen, som väntade nästan sex timmar med att gå ut med information till allmänheten om händelsen, är angelägna om att komma i kontakt med personer som kan ha sett något som kan sättas i samband med inbrottet. Därför väljer polisen att gå ut med utseendet på de två personer som var inne i huset.Gärningsman nummer ett: En man med vit hudfärg, cirka 160 cm lång, uppskattad ålder 25-30. Mannen bar mörka kläder. Mannen uttalade några ord inne i huset, och det är möjligt att mannen pratar svenska men detta är svårt att avgöra.Gärningsman nummer två: cirka 190 cm lång, klädd i en grå dunväst.

Relaterade artiklar

Back to top button