NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Stort bråk i centrala Norrköping – flera till sjukhus

Flera personer fick föras till sjukhus efter ett större bråk i centrala Norrköping på söndagskvällen.

Polisen fick larmet strax efter klockan 18 och ett flertal patruller skickades till platsen. Där hade flera personer hamnat i bråk med varandra och ska enligt uppgift ha slagits med tillhyggen. Exakt hur många som var inblandade är i skrivande stund oklart, men tre personer vårdas på sjukhus för sina skador.

Delar av Generalsgatan och Hantverkaregatan stängdes av för trafik under tiden som polisen arbetade på platsen.

Uppdatering
Polisen meddelar vid midnatt att fem personer gripits i ärendet, samtliga män, både över och under 18 år. Aktuella brottsrubriceringar är försök till mord och grov misshandel. Samtliga misstänkta anhölls under natten av åklagare.

Relaterade artiklar

Back to top button