NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Tre till sjukhus efter trafikolycka i Krokek

Strax före klockan 13 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka i Krokek utanför Norrköping.

På Sjöviksvägen hade två personbilar kolliderat. Enligt de första uppgifterna skulle den ena bilen ha blivit påkörd bakifrån, men på plats visar det sig att en av bilisterna kommit över på fel sida av vägen. Förmodligen till följd av ett sjukdomsfall. Tre personer uppgavs vara drabbade, två av dem skulle sitta kvar i en av bilarna. De var inte fastklämda, men klagade på smärtor. Förstärkning begärdes från station Kvillinge och man klippte taket på en av bilarna för att få ut de drabbade på ett säkert sätt. Samtliga personer fördes till sjukhus.

Vid 14-tiden var vägen fortfarande helt avstängd.

Relaterade artiklar

Back to top button