NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Tre till sjukhus efter trädkrock

Klockan 17.45 inkom larm om singelolycka på länsväg 903 i Kolmården utanför Norrköping.I höjd med Timmergata skola, mellan Kolmårdens djurpark och Kvarsebo, hade en personbil sladdat av vägen och krockat med ett träd. Räddningsenheter från Krokek och Kvarsebo tillsammans med ambulans och polis skickades till platsen. Tre personer färdades i bilen och enligt de första uppgifterna skulle en av dem vara kvar i fordonet. Samtliga fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.Under tiden som räddnings- och bärgningsarbetet pågick var vägen avstängd. En timme efter larmet rådde åter full framkomlighet.Det var extremt halt väglag i området, vilket troligen var en bidragande orsak till olyckan.

Relaterade artiklar

Back to top button