NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Långtradare kraschade i ökänd viadukt

Vid 17-tiden inkom flera samtal till SOS om lastbilsolycka på Riksvägen i Norrköping.

I södergående riktning hade en långtradare kraschat in i den ökända viadukten vid trafikplats Beckershov. En stor mängd delar från lastbilens släp spreds ut över vägen och flera bilar körde rakt in i skrotet. Ett vittne berättade att ett kraftigt oljud hördes och såg sedan hur släpets tak rivits upp likt en sardinburk. Ingen person kom till skada vid olyckan.

Det blev väldigt trångt att passera och polisen tog god tid på sig att komma till platsen. När man väl kom på plats så stängde man av vägen och ledde upp trafiken via Finspångsvägen med köer som följd.

Relaterade artiklar

Back to top button