NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Ännu en källarbrand i Haga

Vid 23.20-tiden på söndagskvällen inkom larm om källarbrand på Breda vägen i Norrköping.Räddningstjänst, polis och ambulans skickades till platsen. Vid framkomst brann det i ett källarförråd med kraftig rökutveckling som följd. Röken spred sig även till trapphusen och flera av de boende evakuerade sina lägenheter. Branden kunde snart släckas och arbetet övergick till ventilering av fastigheten och utlämpning av det som brunnit.Brandmän från tre stationer deltog i insatsen, som är den fjärde i ordningen på adressen. Denna brand, liksom de tidigare tre, misstänks vara anlagd och polisen har upprättat en anmälan gällande mordbrand.Polisen är intresserade av tips och iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen.

Relaterade artiklar

Back to top button