NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Flera bilar brann i Hageby

Flera bilar förstördes i en våldsam bilbrand på Hagebygatan i Norrköping tidigt på måndagsmorgonen.

Larmet om branden inkom strax efter klockan fyra och räddningstjänst tillsammans med polis skickades till platsen. Vid parkeringen utanför vårdcentralen möttes man av flera bilar som stod i lågor. Det var en kraftig brand och höga smällar hördes från de brinnande bilarna. Tre av bilarna blev totalt förstörda och bilar intill kan ha fått värmeskador.

I samband med branden gick man ut med en varning för den kraftiga röken som drog ner över Plåtslagaregatan.

Två personer ska ha setts lämna platsen springande varför man tror att branden är anlagd. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Man är intresserade av tips och observationer som kan sättas i samband med händelsen.

Relaterade artiklar

Back to top button