NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Misstänkt lägenhetsbrand i Haga

Räddningstjänst och ambulans larmades vid halv tre-tiden natten mot lördagen till Norralundsgatan i Norrköping.

Inringaren hade hört en tjutande brandvarnare på adressen och slagit larm. Eftersom det inte gick att känna någon röklukt från den aktuella lägenheten så inväntades fastighetsjour för att öppna dörren istället för att förstöra den med brytverktyg. Under tiden reste brandmännen stege och undersökte lägenheten utifrån.

Någon brand kunde dessbättre inte hittas i lägenheten, istället tror man att en slags luftrenare kan ha orsakat ett dis i luften som fått brandvarnaren att larma. Efter att ha stängt av apparaten och blåst faran över så lämnade räddningstjänsten platsen.

Relaterade artiklar

Back to top button