NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Långa köer efter olycka på E22

Strax efter klockan 17 inkom larm om trafikolycka på E22 mellan Norrköping och Söderköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. Olyckan inträffade i södergående riktning och i höjd med Smedby gård. Enligt de första uppgifterna befarades en lastbil och flera personbilar vara inblandade. Vid framkomst kunde man konstatera att två bilar var  inblandade i olyckan. Ingen person ska ha kommit till skada vid händelsen. Polisen uppger att olyckan orsakats av bakomvarande bil inte hållit tillräckligt avstånd till bilen framför.

Olyckan orsakade långa köer i södergående riktning som startade redan vid Navestad. Vid 18-tiden var bärgare och polis är färdiga på olycksplatsen och trafiken flöt åter.

Relaterade artiklar

Back to top button