FinspångNyheterÖstergötland

Finspång: Villa nedbrunnen utanför Svärtinge

Vid 09.40-tiden på tisdagsförmiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en villabrand på Insjövägen utanför Svärtinge i Finspångs kommun.

Vid framkomst kunde man konstatera att det brann kraftigt i villan. Det stod snart klart att huset var bortom all räddning. Vid tolv-tiden hade hela huset brunnit ner och kvar i brandmassorna stod bara murstocken.

Ingen person kom till skada vid branden, vars orsak ännu är oklar. Det finns i nuläget inget som pekar mot att branden var anlagd. Polisen har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet, men rubriceringen kan komma att ändras.

Brandplatsen har spärrats av och en teknisk undersökning kommer att utföras när det är möjligt att beträda brandplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button