NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: En till sjukhus efter slagsmål på Skolgatan

Polisen larmades vid13.40-tiden om en bråk på Skolgatan i Norrköping.

Flera personer ringde om bråket och flertalet patruller tillsammans med ambulans skickades till platsen. Vid framkomst påträffades en skadad man i 30-årsåldern. Polisen uppger att han blivit misshandlad med ett tillhygge. Han fördes till sjukhus med ambulans och det fanns vid 16-tiden ännu inga uppgifter om hur pass skadad mannen är.

Ytterligare en skadad man fanns på platsen. Han ska vara lindrigt skadad i ansiktet. Mannen, som också är i 30-årsåldern, är gripen misstänkt för misshandel eller grov misshandel. Brottsrubriceringen kan dock komma att ändras.

Ett område kring brottsplatsen spärrades av och tekniker kallades till platsen för att säkra spår. Man har också hållit förhör med vittnen till händelsen. Under tiden som arbetet pågick var Skolgatan avstängd för trafik. Vid 15.30-tiden hävdes avspärrningarna, men arbetet med att reda ut omständigheterna kring händelsen fortsätter.

Relaterade artiklar

Back to top button