NorrköpingNyheterÖstergötland

Skåpbil och lastbil i våldsam krock på E4

Klockan 16.30 inkom larm om en trafikolycka på E4 strax norr om Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I norrgående och strax norr om trafikplats Norrköping Norra hade en skåpbil kolliderat med en trailerdragare. Skåpbilen körde in i lastbilens trailer med en våldsam kraft. Enligt uppgift ska lastbilschauffören ha fått bromsa för ett vildsvin.

När räddningsmanskapet anlände till platsen satt föraren av skåpbilen fastklämd. Efter att den drabbade tagits ut ur den demolerade bilen på ett säkert sätt så fördes han till sjukhus med ambulans för vård av lindriga skador.

Olyckan orsakade stora köproblem i området. I norrgående var det helt stopp, men trafiken kunde ledas in på riksväg 55 och under tiden som räddningsarbetet pågick upptogs en fil i södergående riktning med långa köer som följd.

Relaterade artiklar

Back to top button