NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Dubbla utryckningar till samma olycka på E4

Strax före klockan 22 på lördagskvällen inkom larm om att en personbil med tillkopplat släp hamnat i diket på E4 mellan Norrköping och Nyköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. I norrgående och strax före trafikplats Strömsfors hade en personbil med tillkopplad biltransportsläp hamnat i diket. Släpet var lastat med en bil och förmodligen handlade det om en del överlast. Tre personer färdades i bilen, ingen av dem kom till skada.

Under tiden som räddningsinsatsen pågick så var ett körfält avstängt. Eftersom det dikeskörda ekipaget inte stod trafikfarligt till så beställdes ingen bärgning.

Vid kvart i fyra på söndagsmorgonen larmades man åter till samma olycka då en inringare passerat platsen och sett bilen i diket. Vid framkomst kunde man konstatera att det var samma olycka man tidigare varit på.

Relaterade artiklar

Back to top button