NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Långa köer efter olycka med släpvagn på E4

Polisen fick vid 15.30-tiden larm om en singelolycka på E4 strax söder om Norrköping.

I norrgående och mellan trafikplats Klinga och Norrköping Södra hade en bilist förlorat kontrollen över sin bil med tillkopplad släpvagn. Ekipaget hade snurrat runt och blivit stående illa till i motsatt färdriktning. Föraren klarade sig oskadd.

Olyckan drog på sig mycket långa köer och trafiken stod i princip helt still. Även på gamla E4 blev det framkomlighetsproblem då många valt att köra den vägen istället. Vid 16-tiden hade ekipaget bärgats och E4 var åter fullt framkomlig.

Också i södergående kan man räkna med framkomlighetsproblem. En lastbil ska stå nära trafikplats Lövstad med ett tappat hjul. I skrivande stund tas en fil i anspråk av de som arbetar på platsen.

Relaterade artiklar

Back to top button