LinköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Linköping: Långtradare i diket på E4

Det var strax före klockan elva på torsdagen som larm inkom om singelolycka med lastbil på E4 mellan Norrköping och Linköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. I södergående och nära trafikplats Linköping Östra hade en långtradare av okänd anledning kört av vägen och hamnat i diket. Chauffören skadades lindrigt och fördes med ambulans till sjukhus.

Eftersom ekipaget inte stod trafikfarligt till så beslutade man att vänta med bärgningen till kvällen. Enligt nuvarande prognos kommer bärgningsarbetet att påbörjas vid 19-tiden och då kommer E4 i södergående riktning att stängas av. Trafikverket arbetar med att planera för hur trafiken ska ledas om på alternativa vägar.

Relaterade artiklar

Back to top button