NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Körkortslös hamnade i diket på E4

Vid klockan 23.15 på söndagskvällen inkom larm om bil i diket på E4 mellan Norrköping och Linköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. I södergående och i strax före trafikplats Lövstad hade inringaren sett en bil i diket med en person i. Vid framkomst kunde man konstatera att en bil av okänd anledning gått av vägen. I samband med olyckan revs en del av viltstängslet ner.

Föraren, en man som färdades ensam i bilen, klarade sig oskadd och hade tagit sig ut ur bilen själv. Enligt uppgift ska han ha saknat körkort och dessutom blåst positivt i polisens alkometer varför han nu är misstänkt för rattfylleri. Mannen förnekade att han skulle ha kört bilen vid olyckstillfället.

Vägen stängdes av en kortare stund under räddningsarbetet.

Relaterade artiklar

Back to top button