NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Bilbrand på Bangårdsgatan

Räddningstjänsten hade inte hunnit backa in på stationen innan nästa larm om bilbrand inkom i Norrköping.

Klockan 00.53 natten mot torsdagen larmas man tillsammans med polis till Bangårdsgatan i Norrköping där en personbil brann. Bilen var helt övertänd vid framkomst, men kunde snart släckas. Det var stor risk för spridning till bilar intill, men dom verkade ha klarat sig utan större skador.

Branden är sannolikt anlagd och efter att släckningsarbetet var slutfört överlämnades ärendet till polisen som bland annat spårade i området med hund. Platsen spärrades sedan av i väntan på teknisk undersökning.

Föregående natt larmades man om en bilbrand på samma adress, då hittade man ingen brinnande bil.

Relaterade artiklar

Back to top button