NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Kvinna med två barn knivhotades i Vrinneviskogen

Klockan 14.38 larmades polis till Vrinneviskogen i Norrköping efter att en kvinna blivit utsatt för ett försök till väpnat rån.

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, var i sällskap med två små barn när två unga män plötsligt ska ha hotat henne. Den ena gärningsmannen hade någon form av stickvapen i handen. När kvinnan skrek sprang de båda männen från platsen, utan att få med sig något.

Flera patruller är i skrivande stund på plats i området och söker efter gärningsmännen, samt pratar med eventuella vittnen.

Gärningsmännen beskrevs som två män i övre tonåren, de bar träningskläder och en av dem ska ha haft en blå keps på sig. Har du sett något som kan sättas i samband med det inträffade, ring polisen på telefon 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button