NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Våldsam villabrand på Vikbolandet

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid klockan 02.20 om en brand vid Eneberga nära Kuddby på Vikbolandet utanför Norrköping.

Inledningsvis var det oklart vad det var som brann, men snart inkom uppgifter om att det skulle vara en villa som stod i lågor. Vid framkomst var huset helt övertänt och redan bortom all räddning. Släckningsförsök gjordes, men insatsen inriktades snart på att skydda omgivningen samt byggnaderna intill. Huset fick brinna ner och man hade en mindre styrka kvar för bevakning. Polisen uppger via sin hemsida att inga personer befann sig i huset vid tillfället för branden.

Hur branden startat är oklart. Platsen kommer att spärras av och en teknisk undersökning kommer att utföras när det är möjligt att beträda brandplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button