NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Stora skador efter kraftig explosion i Ättetorp

Strax före klockan fyra på söndagsmorgonen hördes en kraftig explosion i Ättetorp utanför Norrköping.

SOS Alarm fick flera samtal från boende i området. Räddningstjänst, ambulans och flertalet polispatruller skickades till platsen. Vid framkomst kunde man konstatera att någonting exploderat utanför Ättetorps Livs & Pizzeria med stora materiella skador som följd. Dörren till lokalen samt rutor är trasiga och skräp har farit runt utanför och skadat flera bilar. Det finns dock inga uppgifter om att någon person kommit till skada vid händelsen.

Polisen spärrade av kring platsen för explosionen för teknisk undersökning och spårade i området med hund. Man har också hört flera av de många boende som vaknat av smällen och sökt sig till platsen. En utredning gällande allmänfarlig ödeläggelse har inletts.

Relaterade artiklar

Back to top button