NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Flera skadade efter stort bråk i Skärblacka

Det var vid 22.40-tiden på lördagskvällen som flertalet polispatruller tillsammans med ambulans larmades till Stationsvägen i Skärblacka utanför Norrköping.

Man hade fått uppgifter om ett större bråk. Vid framkomst påträffades en skadad man som fördes med ambulans till sjukhus. Ungefär vid samma tidpunkt inkom samtal från en familj som bor i närheten av platsen för bråket. De hade fått in en okänd blodig man i sin bostad. Den skadade mannen fördes även han med ambulans till sjukhus. Drygt 20 minuter senare kom ytterligare ett samtal, denna gång från Vrinnevisjukhuset i Norrköping där en misshandlad man blivit avsläppt vid akutmottagningen.

Polisen tror att ärendena hänger ihop och samtliga misstänks ha varit inblandade och skadats i ett och samma bråk.

– Vad för slags skador de har tillfogats kommer i nuläget, av utredningstekniska skäl, inte att kommenteras uppger polisen.

Fyra personer har gripits misstänkta för grov misshandel. Det rör sig om de tre skadade personerna, samt ytterligare en person som greps i anslutning till brottsplatsen.

I samband med bråket ska en entrédörr till ett flerfamiljshus ha slagits sönder med yxa. Vittnen på plats har också uppgett att de hört flera skott, men den brottsplatsundersökning som polisen har utfört har hittills dock inte kunnat påvisa att det skulle ha förekommit någon skottlossning. Enligt uppgift ska också en bil ha tagits i beslag.

Polisen är intresserade av att komma i kontakt med eventuella vittnen till bråket. Har du sett något som kan sättas i samband med händelsen? Ring 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button