NorrköpingNyheterÖstergötland

Kropp hittades i Bråviken

En kropp anträffades på fredagskvällen i Bråviken utanför Norrköping.

Räddningstjänsten bistod polisen i arbetet med att bärga kroppen, som låg i vassen vid Fredgagården alldeles intill Strandvägen. Polisen har bekräftat fyndet för Nyhetswebben och berättar att en rättsmedicinsk undersökning kommer att utföras enligt gängse rutin för att fastställa dödsorsaken samt att säkerställa den avlidnes identitet.

Man har tidigare sökt i området efter en man som varit försvunnen sedan den 7 juli, bland annat har organisationen Missing People Sweden engagerat sig i försvinnandet. På måndagen bekräftades att det var den försvunne mannen som hittats.

Sista observationen av den försvunne gjordes alldeles i närheten av fyndplatsen då 24-åringen gick av en buss. Polisen är intresserade av att komma i kontakt med en personen som gick av bussen vid samma tillfälle. 24-åringens bil hittades sönderslagen i ett dike på Mässingsgatan i Norrköping samma kväll som han försvann.

Relaterade artiklar

Back to top button