NorrköpingNyheterÖstergötland

Sex bilar inblandade i älgolycka på E4

Det var vid halv ett-tiden natten mot söndagen som larm inkom till SOS om viltolycka på E4 mellan Nyköping och Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. I södergående och två kilometer söder om Strömsfors hade en viltolycka inträffat. Snart kom uppgifter om att flera bilar blivit inblandade i olyckan och vid framkomst kunde man konstatera att så många som sex personbilar kört på älgen, som efter att den första bilen kolliderat med den blivit liggande i omkörningsfilen. Exakt hur många personer som drabbades är oklart, men två av dem har fått föras till sjukhus.

I samband med arbetet på platsen stängdes vägen av helt i södergående riktning och den hala vägbanan sanerades. Fyra av bilarna bärgades från platsen. Vid två-tiden rullade trafiken åter.

Relaterade artiklar

Back to top button