NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Tivoliekipage i diket på Finspångsvägen

Vid klockan 15.30 på söndagen larmades räddningstjänst och polis om en singelolycka med lastbil på Finspångsvägen i Norrköping.

Mellan Bråvalla och riksväg 51 hade ett tivoliekipage som var på väg från festivalen delvis hamnat i diket. Vägen har smalnats av och flera filer har tillfälligt skapats för att kunna ta hand om trafiken till och från Bråvallafestivalen. Filerna är minimala och det är små marginaler mot diket och olyckan kan eventuellt ha orsakats av att vägkanten gett vika.

Nu råder begränsad framkomlighet på platsen tills dess att ekipaget har bärgats. Vägen är tills dess avstängd mellan Tråbrunnarondellen och Eriksbergsrondellen vilket lett till att flera busshållplatser inte har kunnat trafikeras.

Relaterade artiklar

Back to top button