NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Bil fattade eld i bilverkstad

Det var vid 22.30-tiden på torsdagskvällen som man fick in larm om brand i en bilverkstad på Spårgatan i Norrköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. En bil hade fattat eld inne i verkstadslokalen med kraftig rökutveckling som följd. Snabbt efter att rökdykarna tagit sig in i lokalen kunde man plocka ut gasflaskor och redan vid 23-tiden hade man situationen under kontroll. Man räknar dock med att vara kvar på platsen ett par timmar. Några personskador har inte rapporterats.

Den bil som branden startat i blev helt förstörd och ytterligare en bil ska ha skadats. I övrigt finns ännu inga uppgifter om skadeomfattningen. Hur branden startat är oklart, men man misstänker inget brott.

Relaterade artiklar

Back to top button