NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Lastbil kraschade in i ökänd viadukt

Vid halv tre-tiden på måndagseftermiddagen inträffade en singelolycka med lastbil på Riksvägen i Norrköping.

I södergående riktning hade en för hög lastbil brakat in i viadukten under Finspångsvägen. Polisen fick ett flertal påringningar och när man kom på plats så stängde man av vägen och ledde upp trafiken på bron, med långa köer som följd.

Man undersökte eventuella skador på bron samt om de containrar som lastbilen var lastad med eventuellt kunde vara förskjutna. Vid 15.40-tiden var bärgare på plats och ett körfält öppnat, men man får räkna med en ny avstängning när ekipaget ska forslas bort.

Vid 17-tiden var det kö i båda körfälten från Stockholmsvägen och upp till viadukten.

Relaterade artiklar

Back to top button