NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Klottrare greps vid badhuset

Vid två-tiden natten mot torsdagen fick polisen samtal om att klottrare befann sig vid Centralbadet i Norrköping.

Klottrarna var uppe på ett tak inne på badet där de uppges ha klottrat ganska rejält. När polisen kom till platsen försökte de båda gärningspersonerna fly. De misstänktes dock vara kvar inne på badhusområdet och där försökt gömma sig. Flera patruller anslöt och man sökte igenom området, bland annat med hjälp av hund.

Efter en dryg halvtimme hade man hittat och gripit två personer. I samband med gripandet anträffades en väska med sprayburkar samt handskar. De båda misstänkta, födda -89 respektive -94, medtogs till polisstationen för förhör, misstänkta för skadegörelse genom klotter.

Relaterade artiklar

Back to top button