ÅtvidabergNyheterÖstergötland

Åtvidaberg: Bilist voltade utanför Björsäter

Det var vid midnatt som en singelolycka inträffade på Nya Åtvidsvägen strax norr om Björsäter utanför Åtvidabergs.

I höjd med infarten till Säter hade en bilist kört av vägen och voltat efter att ha väjt för en älg. Bilen blev efter olyckan liggandes på taket, illa till och med tändningen på. Föraren chockades, men skadades inte fysiskt. Han fick hjälp av förbipasserande att ta sig hem.

När nästa förbipasserande stannade till så fanns ingen kvar på platsen. Efter att ha letat i närområdet efter skadade personer så larmade de polis som skickade en patrull till platsen. Bilen, som stack ut i vägen, puttades ner i diket och bandades med avspärrningsband för att undvika fler samtal om olyckan.

Relaterade artiklar

Back to top button