NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Anlagd brand i husbil på Klingsbergsgatan

Det var vid klockan halv ett natten mot söndagen som larm inkom om en brand på Klingsbergsgatan i Norrköping.

Räddningstjänst och polis larmades till platsen. Där kunde man konstatera att en husbil stod i ljusan låga. Branden hade även spridit sig till ytterligare två bilar, uppger räddningstjänsten. Ett flerbilsgarage låg också i riskzonen. Branden kunde dock släckas och garaget räddas undan lågorna.

Det var stökigt på platsen och polisen fick omhänderta en person för fylleri. Den omhändertagne ska inte ha haft något med branden att göra enligt uppgifter till SVT Nyheter. Branden däremot tros vara anlagd och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Relaterade artiklar

Back to top button