NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Man död efter fall från balkong

Det var strax efter klockan 20 på tisdagskvällen som ambulans, räddningstjänst och polis larmades till Repslagaregatan i Norrköping.

En man hade av okänd anledning ramlat från en balkong, ett fall på sex våningar. Vid ambulansens framkomst hade personer redan påbörjat hjärt- och lungräddning. Mannen fördes omgående med ambulans till sjukhus, allvarligt skadad.

Vid 21.15-tiden meddelades att mannen, som är i 25-årsåldern, hade avlidit till följd av sina svåra skador.

Polisen arbetar nu med att klargöra omständigheterna kring händelsen. Det finns inga konkreta misstankar om att ett brott har inträffat. Tre personer befann sig i den aktuella lägenheten från vilken mannen föll. De kommer att förhöras av polisen så fort det är möjligt för att bringa klarhet i vad som hänt.

Relaterade artiklar

Back to top button