NorrköpingÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Nattarbete med spårslipning

Under vecka 19 pågår nattarbete vid spårvägen på flera olika platser i Norrköping.Det är slipning och svetsning av spårvägsspåren som utförs nattetid, mellan klockan 22.00 och 05.00, när spårvagnarna står stilla. Arbetet kommer inte att störa trafiken, utom vid kortare stunder när arbetar i korsningar. Ljusbågar kan förekomma vid svetsningen, samt visst buller från elverk, verktyg och vid själva slipningen.Måndag 9 maj Saltängsbron Norr tullTisdag 10 maj Östra promenaden/Trädgårdsgatan Rondellen i Ljura samt Ljurabron, över SöderledenOnsdag 11 maj Rondellen vid Mirum galleria, Hageby Överfarterna vid Trumpetaregatan och vid NavestadsgatanTorsdag 12 maj Haga, utanför cykelaffären Från hållplatsen vid Östra Eneby till Fridvalla

Relaterade artiklar

Back to top button