NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Kvinna svårt skadad efter mordförsök i Navestad

Det var klockan 15.27 på fredagen som polis och ambulans larmades till Silverringen i Norrköping efter att man fått uppgifter om en svårt knivskuren kvinna.

Vid framkomst påträffades den svårt skadade kvinnan utomhus. Kvinnan, som blödde kraftigt, fördes omedelbart till sjukhus med ambulans. Där opererades hon akut och vårdas nu för livshotande skador.

Kort efteråt greps en man som misstänkt för dådet. Mannen, som är i 30-årsåldern och har haft en relation med kvinnan, kom själv in till polisstationen, rapporterar Sveriges Radio. Han är nu misstänkt för försök till mord och anhölls senare av åklagare. Polisen har försökt hålla förhör med mannen under kvällen men han har inte velat samarbeta, skriver SVT Nyheter Öst.

Brottet ska ha begåtts i en lägenhet och polisens tekniker har arbetat på brottsplatsen med att säkra spår och samla bevismaterial. Man har även pratat med boende i närheten som kan ha varit vittnen till händelsen. Räddningstjänsten har varit på platsen för att spola bort blod.

Relaterade artiklar

Back to top button