NorrköpingÖstergötlandSport

Norrköping: Skeppa sportfiske pike open

Klockan fem på lördagsmorgonen samlades 40 anmälda team för vårens drabbning i Skeppa sportfiske pike open. Tävlingsdagen inleddes med kaptensmöte och utdelning av mätbrädor i Skeppa Sportfiskes lokaler på Spårgatan i Norrköping.Starten gick klockan 06.00 och teamen fick själva välja fiskevatten under förutsättning att det var tillgängligt för alla. Tävlingens mål var att lyckas få upp minst fem gäddor med ett minsta mått på 70 centimeter. De fem längsta gäddornas längd pussades ihop, vilket blev det resultat man tävlade med.Topp 3 team 1. Team Skeppa Sportfiske 475 cm. 2. Team Pikings 454 cm. 3. Team Antispinn 452 cm.Längsta gäddan togs av Anders i Team Mio och den mätte 111 cm.Kortaste gäddan togs av Björn i Team Pikings och mätte 29 cm.

Relaterade artiklar

Back to top button