NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Orsakade trafikolycka och misshandlade kvinna

Det var vid 14-tiden på lördagen som larm inkom om trafikolycka på länsväg 796 utanför Norrköping.

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen. Enligt de första uppgifterna skulle två personbilar ha kolliderat i höjd med Bergvik, nära Gistad och kommungränsen mot Linköping.

Det visar sig att olyckan orsakats av att en man kört på en kvinnas bil bakifrån efter att ha misslyckats med att få henne att stanna självmant. När hon sedan stannade så blev hon först utsatt för misshandel och sedan intvingad och bortförd i mannens bil. Hon lyckades snart få honom att stanna och flydde då in i ett hus och slog larm, skriver Aftonbladet. Mannen och kvinnan har tidigare haft en relation och det hela utspelade sig inför deras femårige son.

När polis kom på plats greps mannen och är nu misstänkt för bland annat misshandel och vårdslöshet i trafik. Man sökte också i dikeskanten längs med vägen, oklart efter vad. Både kvinnan och sonen fördes till sjukhus för kontroll.

Relaterade artiklar

Back to top button