NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: Taxichaufför svårt knivskuren

Det var klockan 03.15 som samtal inkom från en taxichaufför som befann sig utanför polisstationen i Norrköping.Chauffören, en man, skrek att han var knivskuren. Polis var snabbt på plats och två ambulanser skickades till platsen. Mannen hade sårskador i bröstet och i buken och var vid medvetande när han fördes till sjukhus. Hans skador bedömdes som mycket allvarliga.Taxichauffören hade, innan det inträffade, hämtat en sista kund. Kunden hade hämtats upp av på eller i närheten av Gamla Rådstugugatan 33. Han beskrivs som en svensk man i 40 – 50-årsåldern klädd i en beige jacka, förmodligen en mockajacka. Polisen är mycket angelägen av att få kontakt med och förhöra mannen.Ärendet rubriceras som försök till mord, alternativt dråp. Den aktuella taxibilen har tagits i beslag för en kriminalteknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button