NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Soldiers of Odin etablerar sig i Norrköping

På fredagskvällen samlades ett 15-tal medlemmar ur nätverket Soldiers of Odin på Tyska torget i Norrköping.

Polisen var på plats för att bilda sig en uppfattning av det hela och vid samtal mellan en av representanterna och patrullen på plats framkom att Soldiers of Odin önskade ett gott samarbete med polisen för att snabbt kunna rapportera in eventuella händelser man stöter på under sina vandringar.

Syftet med nätverket är att medlemmarna skall vara ute på stan för att där verka till ökad trygghet på gatorna. På informationsmötet diskuterade medlemmarna bland annat vilken typ av situationer de skulle kunna hamna i och hur dessa skulle hanteras innan sällskapet gav sig ut på nattvandring.

Relaterade artiklar

Back to top button