NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Äldre kvinna bestulen i hemmet

Det var vid 16.30-tiden som polisen tog emot ett privat överfallslarm från en bostad på De Geersgatan i Norrköping.

Enligt de första uppgifterna skulle en person ha utsatts för ett rån i sin bostad. Flera polispatruller larmades till adressen bostaden.

Vid framkomst visade det sig att en äldre kvinna utsatts för stöld. Två personer ska ha erbjudit sig att hjälpa kvinnan att bära in saker i bostaden, varpå värdesaker försvunnit från bostaden. Misstankar finns att männen kan ha följt efter kvinnan när hon handlat i en matbutik i Eneby centrum. Brottet tros ha inträffat mellan klockan 15.30 och 16.00. De bägge männen ska ha lämnat brottsplatsen till fots i okänd riktning.

Signalementet på de misstänkta lyder: Två män, 40-50 år gamla, mörkt klädda. Den ene ska ha burit röda skor. En av dem ska ha haft dåliga tänder. En av männen ska ha haft smal kroppsbyggnad och den andre ska vara under medellängd. De bägge talade svenska med brytning.

Polisen önskar tips och iakttagelser från allmänheten. Har du sett männen eller något som kan sättas i samband med händelsen, ring 114 14 eller 112 om det är akut.

Relaterade artiklar

Back to top button