NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Stort sökpådrag efter försvunnen kvinna

Ett stort sökpådrag pågick på torsdagen efter en försvunnen kvinna i Norrköping.

Det var vid lunchtid som en anmälare ringde till polisen med anledning av att denne var orolig för en kvinna i 70-årsåldern. Kvinnan hade lämnat sin bostad på Smedstugugatan under förmiddagen och inte återvänt.

Ett intensivt sökarbete inleddes och pågick med full kraft fram till två-tiden. Polisen har bland annat genomsökt vinds- och källarutrymmen i närheten av bostadsadressen och man söker även i området med hund. Räddningstjänsten har kopplats in och de har sökt i Motala Ström från båt och med dykare. Väktarbolag, taxi och kollektivtrafiken hade också meddelats om försvinnandet.

Vid 19.30-tiden meddelade polisen att Missing People anmält sitt intresse om att delta i sökinsatsen.

Klockan 01.30 påträffades den försvunna kvinnan vid liv i närheten av Överskottsbolaget. Ambulans tillkallades, men kvinnan skall efter omständigheterna ha mått bra.

Relaterade artiklar

Back to top button