NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Allvarligt skadad efter olycka på E4

Strax före klockan 15 larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en trafikolycka på E4 mellan Nyköping och Norrköping.

I södergående och i höjd med Strömsfors hade två personbilar kolliderat genom att en av de inblandade bilarna blivit påkörd bakifrån. Två personer drabbades. Det var en kraftig kollision och en av de drabbade satt kvar i bilen när räddningspersonalen anlände till platsen. Efter att ha tagits ut ur bilen på ett säkert sätt fördes hon med ambulans till sjukhus. Hon var vid medvetande men bedöms ha allvarliga skador uppger polisen via sin hemsida.

Inledningsvis var vägen helt blockerad med långa köer som följd, men man kunde snart öppna upp ett körfält förbi olycksplatsen. Vid 16.20-tiden var båda bilarna bärgade och trafiken flöt åter.

Relaterade artiklar

Back to top button