NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Mordmisstänkte mannen frigiven

Den man som igår greps och anhölls misstänkt mord och mordförsök i Norrköping har frigivits och är inte längre misstänkt för brott.

Det var natten mot torsdagen som två män påträffades svårt knivskurna på Prästgatan i Norrköping. En av dem avled till följd av de svåra skador han åsamkats.

Igår greps en man misstänkt för mord och försök till mord. Mannen var anhållen på den lägre misstankegraden. Chefsåklagare Torsten Angervåg beslutade i dag under förmiddagen att frige den anhållne mannen, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

Torsten Angervåg förklarar att mannens uppgifter kontrollerats och följts upp genom förhör. Detta i förening med den kriminaltekniska undersökning som gjorts sammantaget gör att den nu frigivne mannen inte längre är misstänkt för något brott.

Det finns nuläget inte någon misstänkt för brottet. Förundersökningen fortsätter med att polisen kommer att höra ytterligare vittnen som bedömts ha gjort viktiga iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen.

Polisen är fortfarande mycket intresserade av att få kontakt med personer som kan ha gjort intressanta observationer som kan sättas i samband med knivskärningen.

Relaterade artiklar

Back to top button