NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Man gripen misstänkt för mord

En man greps på torsdagsförmiddagen misstänkt för nattens mord samt mordförsök i centrala Norrköping.

Mannen, som är mellan 25 – 30 år, greps i en lägenhet inte långt ifrån platserna där de båda knivskurna männen påträffades. På torsdagseftermiddagen anhölls mannen av åklagare skäligen misstänkt för mord och försök till mord.

Det var vid runt klockan ett natten mot torsdagen som två män, 24 och 27 år gamla, påträffades svårt skadade på Prästgatan i Norrköping. De båda männen fördes med ambulans till Vrinnevisjukhuset där 24-åringen senare avled. 27-åringens tillstånd uppges vara allvarligt, men stabilt.

Polisen undersöker fortfarande var brotten kan ha begåtts och är fortfarande intresserade av allmänhetens tips och observationer.

Relaterade artiklar

Back to top button