NorrköpingNotiserÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Saltängsbron avstängd för spårvagnstrafik

Spårvagnstrafiken mellan Söder Tull och Fridvalla/Vidablick är från och med idag klockan 14 inställd på grund av vägarbete.

Orsaken är att spårvägen över Saltängsbron är i stort behov av reparation. Detta skall nu åtgärdas och därför är spårvagnstrafiken över bron inställd från och med idag klockan 14 fram till söndagen den 22 november klockan 23.30. Bussar ersätter.

Eftersom spårvagnarna inte kan passera resecentrum så passar kommunen även på att byta kontaktledningarna där. Detta gör att hållplatsen ”Norrköpings resecentrum tätort” utanför stationshuset kommer vara avstängd i olika riktningar under helgen.

Arbetet kan medföra medföra förseningar och bekymmer för dig som reser med kollektivtrafiken.

 

Relaterade artiklar

Back to top button