FinspångNotiserÖstergötland

Finspång: Tonårsflicka överfallen – polisen söker vittnen

Polisen larmades klockan 21.15 på torsdagskvällen till Nyhem i Finspång där en tonårsflicka blivit överfallen av en okänd gärningsman.Överfallet lär ha skett i ett skogsområde nära Nyhemsbron och den drabbade skall inte vara allvarligt skadad. Enligt uppgift har hon dragits ner på marken av gärningsmannen, som sedan av någon anledning flytt från platsen. Något rånförsök verkar det inte vara tal om.Ett område har spärrats av för att säkra spår. Förhör samt dörrknackning genomförs i området för att fånga upp eventuella vittnesuppgifter.Polisen efterlyser en kvinna med hund som kan ha passerat förbi i skogsområdet då överfallet ägt rum. Kvinnan eller andra personer kan ha gjort viktiga iakttagelser i området.Iakttagelser och observationer som kan sättas i samband med överfallet tas tacksamt emot av polisen på telefon 114 14. 

Relaterade artiklar

Back to top button