NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Mordförsök i centrala Norrköping

Klockan 22.51 på fredagskvällen inkommer samtal till polisen om att en man påträffats svårt skadad i centrala Norrköping.

Flertalet polispatruller samt ambulans larmades till platsen. Enligt uppgifter till Aftonbladet skall en livlös person ha setts ligga på marken. Mannen, som är i 25-årsåldern, fördes med ambulans till Vrinnevisjukhuset där han opereras akut. Polisen uppger via sin hemsida att mannen har skärskador.

Hela Stortorget spärrades av och polisen undersökte brottsplatsen, bland annat med hund. Blod har påträffats på platsen och även andra fynd som tagits i beslag och de ska nu undersökas närmare. Man arbetar även med dörrknackning hos boende i närheten.

Ärendet rubriceras i nuläget som försök till mord.

Polisen är i stort behov av vittnesuppgifter och tips från allmänheten. Har du sett något som kan sättas i samband med händelsen, ring 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button