NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Lastbil och personbil i krock på E4

Klockan 23.18 på tisdagskvällen larmas räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på E4 mellan Linköping och Norrköping.

I norrgående och precis före Norsholmsbron hade en lastbil och en personbil kolliderat. Efter olyckan blev de inblandade fordonen stående mitt på vägen varpå det blev helt stopp i trafiken. Tre personer drabbades, en av dem fördes med ambulans till sjukhus för vård av en sårskada i huvudet.

Polisen uppger via sin hemsida att lastbilen skall ha kört in i personbilen bakifrån. Lastbilschauffören uppgav att personbilens baklyktor var släckta och att han inte hann att väja i tid för att undvika en kollision.

Olyckan drog på sig långa köer. Trafiken fick ledas om via länsväg 215 till dess att vägen var röjd. Strax före klockan ett meddelades att ett körfält öppnats för trafik.

Relaterade artiklar

Back to top button