NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Långa köer efter olycka på E22

Vid 16.50-tiden inträffade en trafikolycka på E22 mellan Norrköping och Söderköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. I höjd med Smedby gård hade två personbilar kolliderat. Polisen uppger att fyra personer har förts till sjukhus med oklara skador.

Räddningspersonal rapporterade från olycksplatsen att ett antal bilister inte fullgjort sin skyldighet att lämna fri väg för utryckningsfordonen, vilket inneburit att vissa skador uppstått för dessa bilister.

Olyckan drog på sig långa köer i båda riktningar och i södergående var det helt stopp. Vid 17.30-tiden kunde man börja släppa på trafiken i södergående, men när bärgningen påbörjas kan det bli nya stopp.

Relaterade artiklar

Back to top button