NorrköpingNyheterÖstergötlandSport

Norrköping: 16 personer omhändertogs vid fotbollsbråk

Före söndagens fotbollsmatch mellan IFK Norrköping och AIK drabbade två supportergrupperingar samman i korsningen S:t Persgatan och Kungsgatan i Norrköping.

Polisen fick larmet klockan 11.45 och flertalet patruller skickades till platsen. Flera personer hade försett sig med tillhyggen, men det är oklart om någon träffats av något sådant. Det finns inga uppgifter om att någon av de inblandade skall ha varit i behov av sjukhusvård.

16 personer omhändertogs i samband med bråket och man spärrade av ett område för att förhindra ytterligare bråk. Avspärrningarna ställde till med bekymmer för bussarna som tills dess att avspärrningarna hävts fick ta en annan färdväg.

Relaterade artiklar

Back to top button