NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköping: Slukhål på E4

Vid 16-tiden inkom flera samtal till polisen om att det ska ha uppstått ett hål i körbanan på E4 i höjd med Strömsfors norr om Norrköping.

Hålet är i södergående körfält och precis söder om avfart 126. Hålet sägs vara runt två meter djupt och växa sig större. En varning har gått ut via trafikradion och polis är på plats för att dirigera trafiken. Det är just nu långa köer.

Polisen vädjar att ingen person försöker ta sig fram till platsen gående eller stannar vid platsen. Det är med tanke på olycksrisken också mycket angeläget att trafiken i norrgående körfält i möjligaste mån flyter på normalt.

Under tiden som arbetet pågår på platsen kommer endast ett körfält att hållas öppet. Man beräknar att det åter skall vara full framkomlighet på tisdagsmorgonen.

Relaterade artiklar

Back to top button